Voorbeelden

Hieronder vindt u een kleine selectie van onze Cardboards die ontworpen zijn voor onze opdrachtgevers.

Vraag een offerte aan

Politie Nederland

Politie Nederland wilde voor een bijeenkomst een innovatieve Give-Away aan hun bezoekers meegeven. Ze hadden gekozen om een unieke Politie Cardboard door ons te laten ontwerpen. 

Een fijne samenwerking met de Politie met een leuk resultaat!


Om nieuw personeel kennis te laten maken met het bedrijf heeft Thales besloten om een Cardboard naar al hun nieuwe personeelsleden te sturen. Met deze Cardboard kon het nieuwe personeel een 360 graden rondleiding krijgen door hun afdeling.

Een erg mooi resultaat waar we erg trots op zijn!
Heineken

Heineken heeft hun bedrukte Cardboards intern gebruikt. Aan elke manager van hun innovatie-afdeling hebben ze een Cardboard gegeven. Met de 360 graden app werden de managers gestimuleerd om creatief na te denken. 


Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat heeft op een beurs de bedrukte Cardboards gebruikt als give-away voor hun stand-bezoekers. Samen met een 360 graden applicatie konden de bezoekers thuis de video bekijken. 


Vadain

Het vooruitstrevende bedrijf, Vadain, wilde hun collectie tonen doormiddel van een 360 graden video. Op een beurs werden de Cardboards uitgedeeld aan potentiele klanten zodat zij thuis nog een keer de collectie konden doorkijken.


Dreefbeheer

Als makelaar is er natuurlijk niks gavers dan huizen die te koop staan te presenteren door middel van Virtual Reality. Dreefbeheer heeft bij ons Bedrukte Cardboards besteld om zo enkele projecten van hen te presenteren. 

Deze Cardboards zijn ook uitgedeeld op een beurs waar Dreefbeheer aanwezig was.


Wij werken onder andere voor